معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

هشدار در خصوص ادویه های فله ای

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۷۴۹۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸۲۵
معاون غذا و دارو اراک گفت:ادویه های فله ای آغشته به انواع آلودگی های میکروبی و رنگ های غیر خوراکی مضر برای انسان هستند.
هشدار در خصوص ادویه های فله ای

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذ ا و دارو داشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: درراستای توجه به سلامت مواد غذایی و در نتیجه سلامت آحاد جامعه،  مردم از خرید ادویه های فله ای خودداری کنند.
 

وی با بیان این که در ادویه‌های فله‌ای احتمال وجود آفت‌کش وجود دارد، گفت: ادویه‌های فله ای، سرب موجود در هوا را به راحتی جذب کرده و عوارض زیادی برای فرد مصرف کننده دارد و در صورت عدم نظارت صحیح، امکان دارد بقایای آفت‌کش‌ها در تولید گیاهان در ادویه فله باقی بماند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان داشت: اسپور، نوع مقاوم باکتری‌ها است که می‌تواند چندین سال در خاک زنده بماند و ادویه فله‌ای حاوی مقادیر بالایی از اسپور است و چنانچه در طبخ غذا مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند منجر به مسمومیت شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ادویه، معمولا در اواخر طبخ به غذا اضافه می‌شود و اگر حاوی اسپور باشد، غذا را فاسد می‌کند.

معاون غذا و دارو با اشاره به این که ادویه های نمونه برداری شده مانند فلفل سیاه و ... دارای آلودگی‌های میکروبی بوده و مواد اولیه آن‌ها با استفاده از رنگ‌های مصنوعی و غیر قابل مصرف انسانی تهیه شده است، افزود: با توجه به نمونه برداری از ادویه در تعدادی از کارگاه و بررسی جواب نمونه ها مشخص شد آلودگی‌های میکروبی ادویه جات به دلیل استفاده از رنگ‌های مصنوعی و غیر قابل مصرف انسانی است.

وی تاکید کرد: شهروندان در هنگام خرید ادویه جات بیشتر دقت کنند و حتما ادویه های بسته بندی شده و دارای برچسب غذا ودارو (سیب سلامت) و تاریخ تولید و انقضاء خریداری کنند.

کلید واژه ها: هشدار ادویه های فله ای معاون غذا و دارو اراک


( ۵ )

نظر شما :