توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری دومین کمیته تجویز منطقی دارو توسط معاونت غذا و دارو اراک

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۷۵ اخبار اصلی
دومین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال ۱۳۹۷ در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین کمیته تجویز منطقی دارو توسط معاونت غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دومین کمیته تجویز منطقی دارو در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

دکتر دلاورمعاون محترم غذا و دارو اراک گفت : استفاده گسترده و ناآگاهانه از داروها میتواند منجر به بی اثر شدن نقش آن در بیماری و تشدید یا طولانی شدن روند بیماری شود، لذا ایشان بر لزوم تدوین و اجرای برنامه های تجویز منطقی دارو در استان تاکید کرد.

این کمیته با توجه به سیاست های دانشگاه علوم پزشکی اراک مبنی بر کاهش هزینه های سلامت و هدفمند نمودن تجویز و مصرف دارو، و با حضور اعضاء کمیتهو سایر ارگان های مرتبط برگزار شد.  در این جلسه ضمن تاکید مجدد بر اهداف کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو همچنین عملکرد پزشکان عمومی و مصوبات قبلی بررسی و پیگیری شد.

رسول غفاری