نشست بررسی راه اندازی سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۸۱۶۶ اخبار اصلی
نشست معاونین غذا و دارو، درمان و آموزشی در خصوص نحوه راه اندازی و رفع مشکلات سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.
نشست بررسی راه اندازی سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، جلسه ای در خصوص هماهنگی‌های لازم جهت راه‌اندازی سلامتکده طب سنتی، داروکده، حضور مسئول فنی و فضای فیزیکی مناسب جهت سلامتکده با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، دکتر آشتیانی معاون آموزشی، دکتر صادقی سده معاون درمان، دکتر حجت الاسلام محمودی عضو هیئت علمی علوم پایه گروه معارف دانشگاه و دکتر صالحی متخصص طب سنتی دانشگاه در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.
در این جلسه ضمن استفاده از همکاری و همفکری و در مورد مشکلات بر سرراه  و بر طرف نمودن  نواقص و بهبود در روند هرچه سریعتر راه اندازی سلامتکده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

کلید واژه ها: سلامتکده نشست خبری معاونت غذا و دارو اراک طب سنتی