معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

ضرورت رصد فضای مجازی برای کنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز

۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۸۳۷۴ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک بر ضرورت رصد فضای مجازی برای کنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز تاکید کرد.
ضرورت رصد فضای مجازی برای کنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بر ضرورت رصد فضای مجازی برای کنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز تاکید کرد.

دکترعلیمرادیان همچنین آموزش و اطلاع رسانی را به عنوان عامل پیشگیری مطرح کرد و افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک براساس ظرفیت های خود با همکاری سایر سازمان های عضو کمیته مبارزه با قاچاق فراورده های سلامت محور می بایست نسبت به تهیه و نشر برنامه های آموزشی اهتمام ویژه ای داشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تشریح دستورالعمل فروش اینترنتی فرآورده های غیردارویی، گفت: تبلیغ و فروش دارو در فضای مجازی اکیدا ممنوع است و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تشکیل کارگروه آموزش، اطلاع رسانی و رصد فضای مجازی بر آن است تا با کمک پلیس فتا، دادستانی و نیروی انتظامی ضمن شناسایی مراکز پخش و انبار آنها نسبت به کشف و ضبط کالاهای کالاهای غیرمجاز، قاچاق و حذف این نوع کالاها از چرخ توزیع و مصرف اقدامات عاجلی را انجام دهد.

کلید واژه ها: فضای مجازی رصد فرآورده های قاچاق