معاون غذا و دارو دانشگاه فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت.

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰ کد : ۱۸۸۱۲ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک، در پیامی روز نهم ذی الحجه، روز پر فضیلت و معنوی عرفه و روز دهم ذی الحجه عید سعید قربان را تبریک گفت
معاون غذا و دارو دانشگاه فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،متن پیام دکتر عباس علیمرادیان به شرح زیر می باشد :

به نام خداوند بخشنده و مهربان

" لبیک اللهم لبیک ، لبیک لا شریک لک لبیک ، انّ  الحمد و النعمة لک و الملک ، لا شریک لک لبیک"

عید قربان، عید شکوفا شدن روح ایثار و نشان دادن میزان عشق و قرب به منبع لایزال الهی و تقواست. عید قربان ،  عید برآمدن روزی نو و انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش و نزدیک شدن دلها به معبود است روز ثبوت و اثبات عشق و تسلیم ، روزی است که انسان در برابرمعشوق، هیچ بودنش را می پذیرد؛ خود و همه چیز زا فدای او می کند و « تعبّد» را که نتیجه عرفان، شهود و دیدن یار است به معرض دید می گذارد.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش های همکاران ارجمند این معاونت همگام با سایر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در مبارزه شبانه روزی با ویروس منحوس کویید19 و درخواست رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام پیش رو به نوبه خود عید سعید قربان، جشن شکوفایی ایمان و یقین را به هموطنان عزیز و مردم شریف استان مرکزی به ویژه همکاران گرامی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریک می گویم و از پیشگاه با عظمت پروردگار بی همتا، سعادت، سلامتی و رستگاری را برای همگان و اقتدار و سربلندی روزافزون را برای ایران عزیز اسلامی در سایه وحدت و برادری، مسئلت دارم.

کلید واژه ها: پیام تبریک عید سعید قربان عرفه دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک