دوره دانش افزایی اخلاق حرفه‌ای ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۸۸۶۰ اخبار اصلی
این دوره آموزشی به مدت سه روز، از دوم مرداد الی پنج مرداد ماه ۱۴۰۰ از سوی دفتر مقام معظم رهبری ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی ایمانی مقدم در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دوره دانش افزایی اخلاق حرفه‌ای ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دوره آموزشی با عنوان دانش افزایی اخلاق حرفه‌ای به مدت سه روز از سوی دفتر مقام معظم رهبری ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی ایمانی مقدم در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این دوره سه روز که از مورخ 2 مرداد الی 5 مرداد با حضور حجت الاسلام و المسلمین مهدی ایمانی مقدم دکترای فلسفه تطبیقی می‌باشد. و از سوابق ایشان می توان به عضویت در هیئت علمی دانشگاه اراک، عضویت در هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، مدرس سطوح عالی حوزه علمیه، ریاست سابق پژوهشکده علم و دین، رئیس و دبیر هیئت علمی در ۵ همایش علمی در کشور، دارای سابقه تبلیغ و سخنرانی در ۱۸  دانشگاه در خارج از کشور، و سابقه تدریس در ۲۸ دوره دانش افزایی در درس اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه های کشور اشاره نمود.

کلید واژه ها: دوره آموزشی دفتر نهاد مقام معظم رهبری دوره دانش افزایی اخلاق حرفه‌ای