توسط سازمان غذا و دارو صورت گرفت؛

«تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو به دلیل معرفی سامانه تیتک و تعامل سازنده با سازمان غذا و دارو»

۰۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۹۰۱۶ اخبار اصلی
مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان غذا و دارو با ارسال تقدیر نامه از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک به دلیل اطلاع رسانی عمومی و فرهنگ سازی در خصوص معرفی سامانه تیتک تقدیر کرد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،آقای «رسول غفاری» علاوه بر فرهنگ سازی در خصوص معرفی سامانه تیتک، به تعامل سازنده روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با سازمان غذا و دارو و ارسال به موقع مستندات اقدامات صورت گرفته اشاره نمود و از تلاش های واحد روابط عمومی معاونت تقدیر و تشکر کرد.

متن تقدیر نامه به شرح ذیل می باشد:

آقای رسول غفاری

مسئول محترم روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک

به پاس اهتمام در حوزه اطلاع رسانی عمومی و فرهنگ سازی در خصوص معرفی سامانه تیتک و نظر به تعامل ارزنده با روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ارسال به موقع مستندات اقدامات صورت گرفته در این حوزه، از تلاش های شما همکار محترم تجلیل می گردد.

از خداوند منان توفیق هر چه بیشتر شما را در خدمتگزاری به جامعه اسلامی تحت توجهات بقیه الله الاعظم (عج) مسئلت می نمایم. در پناه مهر الهی همواره نیکبخت و نیکنام باشید.

فرزانه یزدانی

مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی