معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

پیگیری برای رفع کمبودهای دارویی اولویت دانشگاه علوم پزشکی اراک است

۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۹۱۵۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک اظهار کرد: باتوجه به نیاز ضروری بیماران کرونایی، پیگیری برای رفع کمبودهای دارویی به خصوص سرم های تزریقی ادامه دارد.
پیگیری برای رفع کمبودهای دارویی اولویت دانشگاه علوم پزشکی اراک است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک بیان کرد: از دو روز گذشته مجوز واردات سرم از هند و ترکیه صادر شده است و شرکت‌ها اقدام به حمل کردند و از اوایل هفته آینده سرم به وفور موجود خواهد شد البته با بخشنامه‌های صادر شده مشکلات در حال برطرف شدن است و از هفته آینده، سرم‌ها مجدداً در مراکز سرپایی نیز توزیع خواهد شد‌.

وی افزود: چند راهکار برای رفع کمبود سرم در روزهای گذشته انجام شده است ؛ با توجه به ضرورت تامین سرم در مراکز درمانی، سرم‌های تزریقی فعلا تا اطلاع ثانوی فقط در مراکز  درمانی توزیع می شود. و از کارخانجات درخواست شده است  که میزان تولید سرم‌های نیم و یک لیتری را افزایش دهند.

معاون غذا و دارو ادامه داد: همزمان از شرکت‌ها درخواست کردیم که سرم‌های 100 و 250 سی‌سی را فقط برای رقیق کردن رمدسیویر نیز تولید کنند.

کلید واژه ها: رفع کمبود های دارویی معاون غذا و دارو اراک سرم