شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، براساس اعلام دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.
همچنین شرکت های تولیدی فرآورده های انواع شکلات، کیک، کلوچه، تافی، کره، دوغ، ماست، غلات و حبوبات از تاریخ 25 مرداد 1400 و سایر فرآورده ها از تاریخ 10 شهریور 1400 با همکاری معاونت های غذا و دارو نسبت به دریافت IRC و سپس نسبت به شناسه گذاری اقدام کنند.
قابل توجه کلیه مدیران و مسئولین فنی محترم موسسات و صنایع غذایی و آشامیدنی
با عنایت به نامه شماره 53435/675/د مورخ 11/5/1400 اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و در خصوص ایجاد زیر ساختهای لازم جهت اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی مقتضی است طی زمان بندی اعلام شده نسبت به انجام موارد به شرح ذیل اقدام نمائید.
- انجام ثبت منبع داخلی در سامانه TTAC (چنانچه هنوز انجام نشده است)
- انجام ثبت فرآورده در سامانه TTAC برای هر محصول از تاریخ 10/6/1400
- اخذ کد IRC
- شناسه گذاری کالا و فرآورده های تولیدی
نظر شما :