شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۹۲۷۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۹۷
اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.
شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، براساس اعلام دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با همکاری دفتر فناوری، اطلاعات و سامانه های سلامت؛ زیرساخت های لازم برای اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی ایجاد شده است.
همچنین شرکت های تولیدی فرآورده های انواع شکلات، کیک، کلوچه، تافی، کره، دوغ، ماست، غلات و حبوبات از تاریخ 25 مرداد 1400 و سایر فرآورده ها از تاریخ 10 شهریور 1400 با همکاری معاونت های غذا و دارو نسبت به دریافت IRC و سپس نسبت به شناسه گذاری اقدام کنند.


 

قابل توجه کلیه مدیران و مسئولین فنی محترم موسسات و صنایع غذایی و آشامیدنی

با عنایت به  نامه شماره  53435/675/د مورخ 11/5/1400  اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و در خصوص ایجاد زیر ساختهای لازم جهت اخذ کد IRC و شناسه گذاری توسط واحدهای تولیدی مقتضی است طی زمان بندی اعلام شده نسبت به انجام موارد به شرح ذیل اقدام نمائید.

  1. انجام ثبت منبع داخلی در سامانه TTAC (چنانچه هنوز انجام نشده است)
  2. انجام ثبت فرآورده در سامانه TTAC برای هر محصول از تاریخ  10/6/1400
  3. اخذ کد IRC
  4. شناسه گذاری کالا و فرآورده های تولیدی

کلید واژه ها: اخذ کد IRC شناسه گذاری فرآورده های تولید داخل


( ۱ )

نظر شما :