معاونت غذا و دارو اراک؛

نصب بنر و پوستر در خصوص تشخیص کالاهای سلامت محور

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۹۲۸۸ اخبار اصلی
در جهت لزوم فرهنگ سازی , افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه ‌درحوزه ی بررسی اصالت کالاهای سلامت محور، معاونت غذا ودارو اراک اقدام به نصب پوستر سامانه تی تک در ورودی مراکز درمانی و آموزشی شهر و داروخانه های خصوصی اراک کرد.
نصب بنر و پوستر در خصوص تشخیص کالاهای سلامت محور

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،به منظور ارتقاء سطح آگاهی شهروندان به مناسبت سالروز فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با کالاهای قاچاق و ارز،به مدت یک هفته بنر و پوسترهایی با موضوعات مبارزه با کالاهای قاچاق سلامت محور در معابر و میادین و داروخانه های دلتی و خصوصی شهر اراک نصب گردید.
همچنین استند سامانه تی تک درکلیه مراکزدانشگاه و‌ پوسترهای مذکور علاوه بر نصب در طبقات معاونت در سایر داروخانه های تحت پوشش  نیز، در معرض دید مراجعین قرار داده شد.

لازم به ذکر است فعالیت های دیگر مرتبط با این مانور، در دستورکار  معاونت غذاودارو اراک قرار گرفته‌ و‌ در حال انجام  و پیگیری بوده و اطلاع رسانی آن از طریق واحد روابط عمومی متعاقبا اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: نصب پوستر تشخیص کالاهای سلامت محور نصب بنر اطلاع رسانی معاونت غذا و دارو اراک