معاون غذا و دارو اراک خبر داد؛

توزیع "سرم" در داروخانه‌های خصوصی استان مرکزی/ محموله‌های جدید در راه است

۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۸ کد : ۱۹۴۰۳ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به تحویل محموله جدید سرم وارداتی به استان گفت: از دیروز (۲۶ مرداد) توزیع سرم در داروخانه های خصوصی آغاز شده است.
توزیع "سرم" در داروخانه‌های خصوصی استان مرکزی/ محموله‌های جدید در راه است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان با اشاره به کمبود سرم در هفته های اخیر گفت: خوشبختانه با ورود محموله جدید سرم وارداتی به کشور کمبودها در این زمینه تا حدی مرتفع شده است.

وی افزود: روز گذشته محموله ۳۰ هزار واحد سرم را در استان تحویل گرفتیم که توزیع آن از امروز آغاز شده است.

دکتر علیمرادیان گفت: علاوه بر توزیع در میان بیمارستان ها، امروز توانسته ایم بعد از سه هفته ممنوعیت توزیع سرم در داروخانه های خصوصی، توزیع سرم در این مراکز را از سربگیریم.

وی خاطرنشان کرد: در داروخانه ها تحویل سرم تنها با نسخه پزشک امکانپذیر است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه همچنان کمبود سرم در استان احساس می شود، گفت: قرار است محموله های جدید سرم تحویل استان شود.

وی افزود: اگر بتوانیم روزانه محموله سرم را دریافت کنیم، ظرف یک هفته کمبود سرم در استان برطرف خواهد شد.

معاون غذا و دارو پزشکان محترم درخواست کرد: از تجویز بی رویه سرم و آنتی بیوتیک هایی که در کرونا هیچ اندیکاسیونی نداشته و فقط هزینه بیماران و عوارض ناخواسته و حتی احتمال افزایش مرگ و میر را دارد، خودداری کنند.

کلید واژه ها: توزیع سرم معاون غذا و دارو اراک