واکسیناسیون کلیه پرسنل داروخانه های خصوصی تحت پوشش معاونت غذا و دارو

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۰۱۲۵ اخبار اصلی
مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو اراک خبر داد: با پیگیری های مستمر انجام شده، کلیه پرسنل معرفی شده از سوی داروخانه های خصوصی منوط به داشتن کد رهگیری بیمه، واکسینه شدند.
واکسیناسیون کلیه پرسنل داروخانه های  خصوصی تحت پوشش معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر ژیلا محسنی مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو بیان کرد: در راستای طرح واکسیناسیون مشاغل حساس، معاونت غذا و دارو اقدام به واکسیانسیون پرسنل داروخانه های تحت پوشش نمود.

وی افزود: این طرح که با همکاری انجمن داروسازان ایران، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفت در اوایل شهریور انجام شد.

دکتر محسنی ادامه داد: طرح واکسیناسیون پرسنل داروخانه ها در دومرحله در اردیبهشت ماه و شهرویور ماه که در هر دو مرحله بیش از 500 نفر پرسنل داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  با هماهنگی بعمل آمده قبلی و رعایت پروتکلهای بهداشتی هر دو نوبت اول و  دوم واکسن کووید ۱۹ را تزریق گردید.

کلید واژه ها: واکسیناسیون پرسنل داروخانه ها معاونت غذا و دارو اراک دکتر ژیلا محسنی