توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴ کد : ۲۰۷۴۹ اخبار اصلی
این جلسه در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله فعالیت ها و برنامه هایی روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
جلسه هماهنگی روز جهانی غذا با اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا‌ و‌دارو ، در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا (16اکتبر)، دومین نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های هفته جهانی غذا با حضور دکتر علیمرادیان معاون و دکتر تاجیک مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی  و آرایشی- بهداشتی معاونت غذا‌ و‌دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک و مهندس علیزاده معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه برنامه های پیشنهادی از سوی اعضا بررسی و پس از تصویب؛ نحوه اجرا، زمان برگزاری و مسئول آن ها مشخص گردید.

گفتنی است ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا نامگذاری شده است و هر ساله به مناسبت این روز برنامه های متفاوتی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: روز جهانی غذا اداره کل آموزش و پرورش استان معاونت غذا و دارو اراک