مسابقه نقاشی و ساخت کلیپ به مناسبت روز جهانی غذا ویژه دانش آموزان

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۲ کد : ۲۰۸۱۸ اخبار اصلی
مسابقه نقاشی و ساخت کلیپ به مناسبت روز جهانی غذا ویژه دانش آموزان

روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک خبر داد: به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور تشویق و ترغیب دانش آموزان در جهت اصلاح الگوی مصرف ،این معاونت در نظر داردمسابقه نقاشی با موضوع "کاهش قند، نمک و چربی" و ساخت کلیپ با وضوع فعالیت ورزشی در منزل در شرایط کرونا در سطح مدارس شهرستان برگزار نماید.

لذا دانش آموزان عزیز دعوت می شود آثارخود را تا پایان روز 1400/7/25 به شماره به مدرسه محل تحصیل خود تحویل دهند. به10 اثر برتر جوایزی اهدا شده و به مرحله استانی معرفی می شوند.

کلید واژه ها: مسابقه نقاشی و ساخت کلیپ روز جهانی غذا