معاون غذا و دارو اراک خبر داد؛

کشف هزاران عدد داروهای مخدر و تقلبی از عطاری های سطح شهر اراک

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۲۰۹۵۰ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از کشف هزاران عدد داروی مخدر و روانگردان قاچاق و تقلبی از عطاری ها این استان خبر داد.
کشف هزاران عدد داروهای مخدر و تقلبی از عطاری های سطح شهر اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک، گفت: این فرآورده‌های دارویی شامل شربت و قرص متادون، جنسی، ترامادول، روانگردان و مکمل‌های غیر مجاز، تقلبی، دست ساز، قاچاق و ممنوع است که با همکاری پلیس امکان استان کشف و جمع آوری شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: واحد‌های صنفی عطاری صرفا مجاز به عرضه گیاه دارویی هستند و برای تولید یا فروش داروی گیاهی هیچ گونه مجوزی در استان صادر نشده است.
معاون غذا و دارو افزود: با عرضه کنندگان این دارو‌ها برخورد قانونی خواهد شد.
وی با بیان اینکه داروهای جمع آوری شده به زودی امحاء می‌شوند ادامه داد: این دارو‌ها بیشتر در گروه‌های مخدر، ناتوانی جسمی، لاغری یا چاقی و یا به عنوان درمان کرونا ویروس عرضه می‌شد.

کلید واژه ها: کشف داروهای مخدر و تقلبی عطاری ها