سه شنبه چهارم آبان، روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی، قارچ ها و گیاهان سمی

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۱۲۸۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۱۰
به مناسبت چهارمین روز از هفته پیشگیری از مسمومیت با شعار "پیشگیری از مسمومیت در همه گیری کرونا"مرکز اطلاع رسانی دارو ها و سموم معاونت غذا و دارو اراک توصیه هایی برای پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی، قارچ ها و گیاهان سمی منتشر کرد.
سه شنبه چهارم آبان، روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی، قارچ ها و گیاهان سمی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها، مواد افزودنی غیرمجاز، فلزات سنگین، باقیمانده سموم نباتی از عوامل مهم ایجاد مسمومیت‌های غذایی محسوب می‌شوند.

آیا می‌دانید نوعی از مسمومیت غذایی موسوم به " بوتولیسم " از کشنده‌ترین انواع مسمومیت‌ها به شمار می‌رود؟ مسمومیت بوتولیسم در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.

مسمومیت با قارچ‌های سمی بسیار خطرناک است. از مصرف قارچ‌هایی که نوع آن‌ها را نمی‌شناسید جداً خودداری کنید.

کلیدواژه‌ها: هفته پیشگیری از مسمومیت ها پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی، قارچ ها و گیاهان سمی


نظر شما :