از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه صادر شد؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو اراک در پی انتصاب معاون وزیر و رئیس سازمان غذاو دارو

۱۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۲۱۴۳۸ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک انتصاب جناب آقای دکتر بهرام دارایی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تبریک گفت و از زحمات جناب آفای دکتر محمدرضا شانه ساز قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارواراک ، متن پیام به شرح ذیل میباشد:
(وَهُوَ یَتَوَلَّى الصَّالِحِینَ )

بسمه تعالی

بدینوسیله تبریک و تهنیت صمیمانه خود را به مناسبت انتصاب شایسته جناب آقای دکتر بهرام دارایی به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تقدیم می دارم.  یقین واثق دارم که مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدرجناب آقای دکتر بهرام دارایی و همفکری همه نیروهای متخصص و متعهد و بهره برداری از همه تجربیات گذشته موجبات ارتقاء اهداف و خطی مشی سازمان غذا و دارو را فراهم خواهد  نمود.

همچنین لازم می دانم که از زحمات بیدریغ جناب آقای دکتر محمدرضا شانه ساز تشکر که در اوج تحریم ها، کمبودها و مشکلات ناشی از گسترش بیماری کرونا به شکلی خستگی ناپذیر در رفع موانع و ساماندهی حوزه های غذا و دارو فعالیت نمودند تشکر و قدردانی نمایم.

از در گاه ایزد سلامتی و توفیق خدمت در جهت رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای هر دو بزرگوار مسئلت دارم.
دکتر عباس علیمرادیان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی