معاون غذا و دارو اراک خبر داد:

در تعطیلات نوروزی کمبود دارو نداریم

۰۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۱۵۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو در بازدید از داروخانه های اراک گفت: در زمینه خدمات دارویی مشکلی نداریم و تامین دارو و ملزومات مصرفی استان مرکزی کاملا تحت کنترل است.
در تعطیلات نوروزی کمبود دارو نداریم

به از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی در حاشیه بازدید نوروزی از داروخانه های دولتی و خصوصی سطخ شهر گفت: در زمینه ارائه خدمات دارویی یا ملزومات مصرفی در استان مرکزی به خصوص در ایام نوروز و تعطیلات مشکلی نداریم و تامین دارو و ملزومات مصرفی استان مرکزی کاملا تحت کنترل است.

دکتر علیمرادیان تصریح کرد: مسائل و مشکلات حوزه غذا و دارو یکی از اولویت های اصلی و مهم این دانشگاه است و  تامین دارو و ملزومات مصرفی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان است با دقت ویژه پیگیری می شود.

وی گفت: وضعیت دارو و ملزومات مصرفی توسط همکاران در حوزه معاونت غذا و دارو و مجموعه 11 بیمارستان دانشگاهی در سطح استان با حساسیت تمام رصد و پیگیری مستمر و تامین می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی تاکید کرد: کلیه واحدهای تحت پوشش در زمینه ارائه خدمات دارویی فعال هستند و مشکل جدی نداریم.

وی افزود: گفت: در زمینه ارائه خدمات دارویی یا ملزومات مصرفی در استان مرکزی مشکلی نداریم و تامین دارو و ملزومات مصرفی استان مرکزی کاملا تحت کنترل است

گفتنی است برنامه عملیاتی "تشدید نظارت های نوروزی" تا بیستم فروردین ماه سال جدید ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کلید واژه ها: دارویی ایام نوروز وضعیت نسبتا آرام دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک