در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

کارگاه آموزشی «نقش بازی و محبت در تربیت فرزند»

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۱۵۹۰ اخبار اصلی
کارگاه آموزشی «نقش بازی و محبت در تربیت فرزند» با حضور حجت الاسلام عشقی از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ویژه مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
کارگاه آموزشی «نقش بازی و محبت در تربیت فرزند»

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، سه شنبه مورخ 18 آبان 1400 کارگاه آموزشی با عنوان «نقش بازی و محبت در تربیت فرزند» با حضور حجت الاسلام عشقی از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ویژه مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.

این کارگاه ها در راستای اجرای برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مشکلات تربیتی در فرزندان با حضور 50 نفر از مدیران و کارشناسان معاونت برگزار شد.
حجت الاسلام عشقی گفت: خانواده ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش پر رنگی دارند که باید به اهمیت آن واقف شوند.

این مدرس حوزه علمیه افزود: کودکان نگرش های اجتماعی را از خانواده می آموزند و اگر والدین بسیار خشن و سخت گیر باشند و یا برعکس بسیار بی تفاوت و بی توجه به فرزندان باشند هر کدام به نوبه خود باعث ایجاد آسیب به فرزند می شود.

وی برقراری رابطه مبتنی بر عاطفه و دوستی و توجه به نیازهای کودکان ونوجوانان را از راه های موثر در کاهش آسیب ها عنوان کرد.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی دفتر نهاد مقام معظم رهبری نقش بازی و محبت در تربیت فرزند معاونت غذا و دارو