چگونه باقیمانده آنتی‌بیوتیک در فرآورده‌های پروتئینی، سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد؟

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۱۷۳۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۹۹
چگونه باقیمانده آنتی‌بیوتیک در فرآورده‌های پروتئینی، سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد؟

بشقاب «آنتی‌بیوتیک»!

 کارشناسان معتقدند که تولیدکنندگان ایرانی نسبت به رعایت استانداردهای مصرف دارو در مزارع تولیدی چندان پایبند نیستند

 «آمپی‌سیلین» یکی از ساده‌ترین و کم‌خطرترین انواع آنتی‌بیوتیک است که تا چند سال گذشته در ایران تجویز می‌شد اما حالا این دارو دیگر در قفسه داروخانه‌ها دیده نمی‌شود. متخصصان می‌گویند که مصرف خودسرانه و بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها باعث شده است که پدیده مقاومت میکروب نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ در بدن مصرف‌کنندگان ایرانی رخ داده و باعث شده که دیگر آنتی‌بیوتیک‌های ساده‌تر و کم‌خطرتر پاسخگو نبوده و بیماران ایرانی مجبور باشند که آنتی‌بیوتیک‌های قوی‌تر مصرف کنند اما جالب است که بدانید بخش اعظم آنتی‌بیوتیک‌ها از طریق مصرف گوشت و مرغ، شیر، تخم‌مرغ یا سایر فرآورده‌های دامی وارد بدن انسان می‌شوند.

کلید واژه ها: آنتی‌بیوتیک در فرآورده‌های پروتئینی


نظر شما :