چگونه باقیمانده آنتیبیوتیک در فرآوردههای پروتئینی، سلامت مصرفکنندگان را به خطر میاندازد؟
![چگونه باقیمانده آنتیبیوتیک در فرآوردههای پروتئینی، سلامت مصرفکنندگان را به خطر میاندازد؟](/images/vcfd/fa/news/news-primary/2021/1636954207-antibiotics.jpg)
بشقاب «آنتیبیوتیک»!
کارشناسان معتقدند که تولیدکنندگان ایرانی نسبت به رعایت استانداردهای مصرف دارو در مزارع تولیدی چندان پایبند نیستند
«آمپیسیلین» یکی از سادهترین و کمخطرترین انواع آنتیبیوتیک است که تا چند سال گذشته در ایران تجویز میشد اما حالا این دارو دیگر در قفسه داروخانهها دیده نمیشود. متخصصان میگویند که مصرف خودسرانه و بیرویه آنتیبیوتیکها باعث شده است که پدیده مقاومت میکروب نسبت به آنتیبیوتیک در بدن مصرفکنندگان ایرانی رخ داده و باعث شده که دیگر آنتیبیوتیکهای سادهتر و کمخطرتر پاسخگو نبوده و بیماران ایرانی مجبور باشند که آنتیبیوتیکهای قویتر مصرف کنند اما جالب است که بدانید بخش اعظم آنتیبیوتیکها از طریق مصرف گوشت و مرغ، شیر، تخممرغ یا سایر فرآوردههای دامی وارد بدن انسان میشوند.
نظر شما :