به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج؛

از بسیجان معاونت غذا و دارو تقدیر شد

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۲ کد : ۲۱۹۹۴ اخبار اصلی
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج؛ دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو از جمعی از بسیجیان فعال معاونت غذا و دارو اراک طی مراسمی تقدیر کرد.
از بسیجان معاونت غذا و دارو تقدیر شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو ضمن قدردانی از تمام بسیجیان دانشگاه و تبریک این روز به آنان گفت: بسیجی واقعی، فردی است که در کنار مردم است و برای رفع مشکلات و نیازهای جامعه تلاش می‌کند و در پی به دست آوردن هیچ سود مادی و مقامی نیست. بسیجی در راه خدا برای کشورش آماده هر نوع فداکاری است و از وقت و مال و جانش برای سربلندی میهنش می‌گذرد.
وی اظهار داشت: هفته بسیج، یادآور مجاهدت و ایثار زنان و مردانی است که برای پاسداشت ارزش‌های اسلام عزیز و دفاع از ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف دفاعی، فرهنگی، اقتصادی، سازندگی و دیگر عرصه ها با تمام وجود وارد میدان مبارزه و جهاد شدند و فرهنگی ناب و ماندگار از اخلاص و فداکاری را به تصویر کشیدند.
در پایان این دیدار با اهدای لوح سپاس از بسیجیان فعال معاونت تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: به مناسبت هفته بسیج تقدیر معاونت غذا و دارو اراک