معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

عرضه مکمل‌ در باشگاه‌ها مورد تائید سازمان غذا و دارو نیست/ فریب تبلیغات را نخورید

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۲۱۴۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو توصیه کرد: مکمل‌های موجود در فروشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی با برچسب و بدون برچسب مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست و نوجوانان فریب تبیلغات سودجوایان را نخورند.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: تنها مکمل‌های ورزشی عرضه‌ شده در داروخانه‌ها مورد تایید سازمان غذا و دارو است.

او افزود: سلامت مکمل‌های فروشگاه و باشگاه‌های ورزشی با برچسب و بدون برچسب تاییدیه سازمان را ندارند.

دکتر علیمرادیان گفت: از نظر سازمان غذا و دارو چرخه رسمی فرآورده‌های سلامت‌محور، کارخانه تولیدی، شرکت واردکننده، شرکت پخش و درنهایت داروخانه‌ها هستند.

وی بیان کرد: اگر فرآورده‌ای به هر دلیل از این چرخه خارج شود، ازنظر سازمان غذا و دارو قاچاق محسوب شده و سلامت آن مورد تایید نیست.

معاون غذا و دارو بابیان اینکه گرایش جوانان به رشته ورزشی پرورش اندام بسیار بالا است، اظهار داشت: با تبلیغات غلط تب استفاده از آمپول‌های هورمونی و قرص‌های حجیم کننده غیرمجاز در بین جوانان بالا رفته و این در حالی است که ارزیابی متخصصان نشان داده مصرف این مکمل‌ها تبعات جبران‌ناپذیری به دنبال دارد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: نوجوانان و جوانان عزیز فریب سودجویان عرضه داروهای نیروزا را نخورند.

کلید واژه ها: عرضه مکمل‌ در باشگاه‌ها فریب تبلیغات غیرمجاز دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک