مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک مطرح کرد:

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان مرکزی

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۲۲۸۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۹۴
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک گفت: به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.
نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر رضا تاجیک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد:  با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه، بازدیدهای مستمر و ادواری از نحوه عملکرد واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت ماهیانه انجام می شود.

دکتر تاجیک افزود: بازرسان معاونت غذا و دارو ضمن  بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فراورده های گوشتی، شرایط تولید از جمله، مواد اولیه مورد استفاده، شرایط بهداشتی خطوط تولید، شرایط بهداشتی کارگران، محیط کار، دستگاه ها و ماشین آلات ،انبارها، سردخانه ها و ...به طور مرتب مورد کنترل و ارزیابی  قرار می دهند و مستندات حاصله در این موارد در بازدیدهای ادواری بازبینی می شوند. همچنین بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت کارخانه در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید داشته باشند و چنانچه آزمایشگاه واحد تولیدی توانایی انجام برخی آزمون های خاص را نداشته باشد، مجاز است تا با آزمایشگاه‌های مورد تائید جهت انجام آن آزمون‌ها، قرارداد معتبر منعقد و نمونه محصولات یا مواد اولیه خود را در طی فواصل زمانی تعیین شده به آن آزمایشگاه ها ارسال نمایند.

وی در پایان افزود: فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی از جمله سوسیس و کالباس طی برنامه های زمان بندی مشخص از سطح عرضه نمونه برداری و جهت مطابقت با معیارهای بهداشتی مربوطه به آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو ارسال و در صورت عدم مطابقت با هر یک از معیارهای بهداشتی مربوطه ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.

کلید واژه ها: نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی


نظر شما :