جلوه ایثار و گذشت، تصویر به یاد ماندنی پرستاران در دوران کرونا

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۲۳۷۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک در پیامی به مناسبت روز جهانی پرستار این روز را به جامعه پرستاری کشور تبریک گفت.
جلوه ایثار و گذشت، تصویر به یاد ماندنی پرستاران در دوران کرونا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، در پیام دکتر عباس علیمرادیان به مناسبت روز جهانی پرستار آمده است:
امسال در شرایطی روز پرستار جهانی را برگزار می کنیم که جهانیان معجزه توکل بر خداوند، تاثیر بی نظیر علم و دانش و شکوه بی بدیل عشق را در برابر چشمان خود نظاره کردند.
پرستاران ایثارگر و فداکار با رشادت ها و جانفشانی های بسیار در شرایط کرونایی، جان انسان های بی شماری را نجات بخش بودند، روزهایی که بیماران بسیاری نیازمند خدمات پرستاری بودند و پرستاران گرانقدر با فداکاری های خود جلوه ایثار را به نمایش گذاشتند.
اینجانب این روز بزرگ را به جامعه پرستاری تبریک می گویم و برای آحاد خدمتگزاران حوزه سلامت آرزوی سلامتی دارم.

کلید واژه ها: پیام تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار