مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک مطرح کرد؛
راه اندازی روش اندازه گیری ویتامین E
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بیان کرد: روش اندازه گیری ویتامین E در آزمایشگاه آنالیز دستگاهی و سم شناسی آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک پیاده سازی گردید. این روش در فاز اولیه در نمونه های آرایشی و بهداشتی صورت گرفت. این ویتامین علاوه بر صنایع آرایشی و بهداشتی در تولید مکمل ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: کارشناسان آزمایشگاه آنالیز دستگاهی و سم شناسی این معاونت پس از پشت سر گذاشتن فاز تحقیقاتی، موفق به راه اندازی روش اندازه گیری ویتامین E شدند. ویتامین E جز ویتامین های محلول در چربی می باشد و در صنایع آرایشی و بهداشتی و مکمل ها مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام/
نظر شما :