معاون غذا و دارو اراک خبر داد؛

کشف داروی قاچاق از سوپرمارکتی در مرکز شهر اراک به ارزش ۲۰ میلیون ریال

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۳۰۸۴ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو گفت: سوپرمارکتی که در مرکز شهر اراک انواع داروها را به مشتریان می‌فروخت، به مرجع قضایی معرفی شد.
کشف داروی قاچاق از سوپرمارکتی در مرکز شهر اراک به ارزش ۲۰ میلیون ریال

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این اقدام در راستای تامین امنیت و سلامت جامعه صورت گرفت.
دکتر علیمرادیان افزود:‌ طی بازرسی صورت گرفته توسط بازرسان این معاونت و پلیس اماکن از سوپرمارکت مذکور، انواع مختلفی از داروها به ارزش ۲۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد که طبق هماهنگی با مراجع قضایی معرفی شد.
وی بیان کرد: تنها داروخانه ها مجاز به فروش دارو و انواع مکمل های غذایی و ورزشی هستند و مردم برای حفظ سلامتی خودشان، دارو و مکملهای ورزشی را فقط  از داروخانه ها تهیه کنند.
معاون غذا و دارو بر برخورد جدی با متخلفین در این عرصه به منظور تامین سلامت جامعه تاکید کرد .

کلید واژه ها: کشف دارو فروش دارو در سوپرمارکت ها معاون غذا و دارو اراک