سیستم ایمنی ضعیف تر با مصرف چربی بیشتر
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ آیدا غفاری بیان کرد: چربی رژیم غذایی باید به میزان کم و با کیفیت بالا وجود داشته باشد و مصرف چربی های اشباع و نیمه اشباع سیستم ایمنی را ضعیف خواهد کرد.
وی ادامه داد: حذف چربی از رژیم غذای اقدامی نادرست و غلط محسوب میشود چرا که مصرف اسیدهای چرب و روغن های مفید منجر به تقویت سیستم ایمنی میشود و در حد نیاز، مفید و لازم خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ویتامین E و D از ویتامین های محلول درچربی و مفید هستند که می توان آن ها را با مصرف تخم مرغ و انواع گوشت بدست آورد.
وی با اشاره به اینکه منابع ویتامین D بسیار کم و محدود می باشند، اظهار کرد: چربی لبنیات و زرده تخم مرغ حاوی ویتامین D و انواع آجیل و مغزیجات خام حاوی ویتامین E می باشند.
غفاری توصیه کرد: با توجه به اینکه حرارت، ویتامین E و اسید چرب مفید موجود در آجیل ها را از بین می برد، لذا توصیه می کنیم که آجیل را حتی الامکان به صورت خام مصرف کرده و از بو دادن آن اجتناب نمایید.
وی تاکید کرد: غذاهای سرخ شده منجر به تضعیف سیستم ایمنی و آسیب پذیر شدن افراد در برابر ویروس ها به ویژه ویروس کووید ۱۹ می شوند لذا توصیه میشود که حتی الامکان از مصرف غذا های سرخ کرده بپرهیزید.
وی خاطرنشان کرد: روغن کنجد یکی از روغن های مفید و حاوی آنتی اکسیدان طبیعی می باشد که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
وی در پایان توصیه کرد: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد برای هیچ یک از گروه های سنی توصیه نمیشود چرا که این روغن ها به مرور باعث افزایش کلسترول خون و تصلب شرایین و افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلب و عروقی می شود.
نظر شما :