تسهیل دسترسی بیماران به دارو، اولویت معاونت غذا و دارو

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۳۹۴۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک در جریان نیازهای دارویی و توزیع عادلانه آن در بین همشهریان گفت: تسهیل دسترسی بیماران به دارو و جلوگیری از کمبود دارو از اولویت‌های این معاونت است.
تسهیل دسترسی بیماران به دارو، اولویت معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو با حضور سر زده و دیدار بیمارانی که در داروخانه ها حضور داشتند از نزدیک با بررسی بر روند ارائه خدمات دارویی و توزیع عادلانه دارو نظارت داشت و گفت: همواره تلاش می‌کنیم همشهریان در استان در زمینه تامین دارو با مشکل مواجه نشوند.

وی بیان کرد: رضایت مردم از نحوه خدمات دارویی در دستور کار معاونت غذا و دارو دانشگاه است.

دکتر علیمرادیان اظهار داشت: از تمام فعالان حوزه دارو و داروخانه ها و همچنین آحاد شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد تعلل در توزیع و عدم ارائه دارو و تخلفاتی از این دست، موارد را به معاونت های غذا و دارویی دانشگاه علوم پزشکی گزارش کرده و اطمینان داشته باشند، تولیت سلامت و سازمان غذا و دارو اجازه نخواهند داد، منافع عمومی و حیثیت نظام دارویی و خیل عظیم تلاشگران جامعه داروسازی و فعالان حوزه دارو تحت الشعاع رفتارهای عده قلیلی افراد یا مجموعه های متخلف قرار گیرند.

معاون غذا و دارو در پایان با اشاره به رصد منظم وضعیت دارویی استان توسط معاونت غذا و دارو، یادآور شد: مردم در صورت مشاهده تخلفات حوزه سلامت به ویژه تخلفات دارویی می توانند با سامانه 190 وزارت بهداشت تماس حاصل کرده و این تخلفات را گزارش کنند تا این موارد توسط بازرسان معاونت غذا و دارو بررسی شود.

کلید واژه ها: تسهیل دسترسی بیماران به دارو بازدید از داروخانه ها معاون غذا و دارو اراک