روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک خبر داد؛

جلسه هم اندیشی انجمن داروسازان،موسسین، مسئولین فنی داروخانه ها با حضور معاون غذا و دارو اراک

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۵۴۵ اخبار اصلی
جلسه هم اندیشی انجمن داروسازان،موسسین، مسئولین فنی داروخانه ها با حضور معاون غذا و دارو و رئیس انجمن داروسازان شعبه استان مرکزی در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی جلسه ای هم اندیشی توسط انجمن داروسازان شعبه استان مرکزی با حضور دکتر دلاور معاون غذا و دارو ،دکتر احدزاده رئیس انجمن داروسازان،اعضاء انجمن داروسازان ومؤسسین و مسئولین فنی داروخانه ها در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو اراک برگزار گردید.

در شروع جلسه  دکتر دلاور معاون غذا و دارو دانشگاه، مطالبی در خصوص مسائل مرتبط با داروخانه و مشکلات موجود بیان نمودند.

همچنین در خصوص اهداف معاونت غذا و دارو در افزایش رضایتمندی بیماران و ارباب رجوع به داروخانه ها، مقرر گردید داروخانه ها  اقدامات لازم جهت فعالیت به صورت تمام مکانیزه را بعمل آورند.

در ادامه  اعضاء انجمن در خصوص مشکلات و نقطه نظرات باموسسین و مسئولین فنی شاغل در داروخانه ها بحث و تبادل نظر نمودند.

رسول غفاری

کلید واژه ها: دکتر دلاور انجمن داروسازان دکتر احد زاده