هیچ داروخانه ای در استان مرکزی مجوز فروش اینترنتی دارو را ندارد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۲۵۹۵۰ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هیچ داروخانه‌ای در استان مرکزی مجوز فروش اینترنتی دارو را ندارد و این شیوه عرضه تخلف است.
هیچ داروخانه ای در استان مرکزی مجوز فروش اینترنتی دارو را ندارد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر «عباس علیمرادیان» افزود: هرگونه فروش اینترنتی و یا اسنپ دارو در استان تخلف است و مردم با مشاهده این گونه عرضه دارو شکایت خود را به سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام کنند.

وی اظهار داشت: فروش دارو باید زیر نظر مسئول فنی داروخانه انجام شود که در فروش اینترنتی این مهم امکان پذیر نیست.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در آینده ممکن است فروش اینترنتی برای داروهای مکمل و آرایش و بهداشتی با تامین زیرساخت های لازم فراهم شود.

دکتر علیمرادیان افزود: اکنون در برخی استان‌ها فروش اینترنتی داروهای مکمل و آرایش و بهداشتی وجود دارد که این استان‌ها با مشکلاتی مواجه هستند.

وی تاکید کرد: لازم است که رسانه‌ها در آگاهی رسانی و اطلاع رسانی به مردم در مورد این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

۱۲۹ داروخانه خصوصی، ۱۲ داروخانه دولتی و ۲ داروخانه تامین اجتماعی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

کلید واژه ها: مجوز فروش اینترنتی دارو معاونت غذا و دارو اراک