پیام تبریک معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۲۵۹۵۹ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در پیامی فرا رسیدن هفته سلامت را تبریک گفت.
پیام تبریک معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پیامی هفته سلامت را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:

سلامت در همه ابعاد، ارزشمندترین سرمایه زندگی هر فرد است. و حوزه بهداشت مفتخراست که در تامین این سرمایه ارزشمند سهیم می باشد؛ آنجا که با صبوری و آرامش، چراغ راه مسیرهای متفاوت سلامتی را پیش روی انسانها روشن می کند و از مردم می خواهد تا راه درست را برای سلامتی انتخاب کنند.

این هفته سلامت فرصتی مغتنم برای فرهنگ سازی، جریان سازی، تبیین اهمیت و نقش بی‌بدیل سلامت و بهداشت در جامعه است.

اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش های ارزنده همه تلاشگران حوزه سلامت به خصوص در حوزه غذا و دارو آغاز هفته سلامت را به همکاران حوزه های مختلف دانشگاه و همه عزیزانی که در حفظ سلامت مردم نقش دارند، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک این عزیزان را مسئلت می نمایم.

کلید واژه ها: پیام هفته سلامت معاون غذا و دارو اراک