رفع مشکل کمبود انسولین قلمی «توجئو» در اراک

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۵۹۶۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: انسولین قلمی «توجئو» که به تازگی کمبود سراسری داشت از اول ماه جاری برطرف شده و دارو در استان در حال توزیع است.
رفع مشکل کمبود انسولین قلمی «توجئو» در اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، با توجه به مشکل واردات، مشکل کمبود مقطعی انسولین قلمی «توجئو» در استان برطرف شده است و این دارو از اوایل ماه جاری توسط داروخانه های خصوصی تابعه در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی افزود: توجئو یک داروی تایید شده توسط سازمان و غذا و داروی آمریکا FDA است که برای درمان دیابت نوع ۱ یا ۲ در بزرگسالان و کودکان ۶ سال به بالا تأیید شده است. توجئو حاوی انسولین گلارژین است که یک انسولین طولانی اثر است. این دارو به صورت تزریق زیر جلدی (تزریق زیر پوست شما) توسط بیمار دریافت می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در پایان تاکید کرد: عوامل خطرساز ابتلاء به دیابت نوع ۲ شامل چاقی، پرخوری، چربی خون و فشارخون بالا، بیماری قلبی، مصرف سیگار، استرس، سابقه دیابت بارداری، سابقه مصرف برخی داروهای کورتن دار، رژیم غذایی نامناسب، بی تحرکی و وراثت است.

کلید واژه ها: انسولین قلمی «توجئو»