سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۵۹۶۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست.
سامانه اطلاعات دارویی کشور، مرجع قیمت گذاری برای داروهاست

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه اغلب سوالات مراجعین به این اداره درخصوص قیمت داروهاست، افزود: با مراجعه به سامانه اطلاعات دارویی کشور به آدرس اینترنتی Http://irc.fda.gov.ir/nfi  و جستجوی نام داروی مورد نظر، می توان اطلاعات جامعی از قبیل قیمت دارو، شکل دارویی، نحوه مصرف، عوارض جانبی، تداخلات و هشدارهای دارو، شرکت تولید کننده و توزیع کننده و داروهای مشابه آن، را  مشاهده کرد.

وی با اشاره به مغایرت زمانی تولید بسته بندی و تولید دارو گفت: در بعضی از مواقع ممکن است تغییر قیمت دارو به علت وجود فاصله زمانی زیاد بین تاریخ تولید بسته بندی دارو و تاریخ تولید آن دارو باشد و در این بین چون تولید دارو پس از تولید بسته بندی صورت گرفته نیاز است تا هموطنان از طریق سامانه اطلاعات دارویی از آخرین نرخ مصوب آن مطلع شوند.

معاون غذا و دارو خاطرنشان کرد: هم استانی های گرامی می توانند سوالات دارویی خود را از طریق شماره ۱۹۰ و یا شماره تلفن های ۰۸۶_۳۳۳۶۸۵۵۷۰ داخلی ۲۵۳ مطرح کنند.

کلید واژه ها: ملاک قیمت فروشِ دارو سامانه «تی‌تک» سامانه اطلاعات دارویی کشور