توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

نشست معاونت غذا و دارو با کارشناسان حوزه شبکه‌های درمان تابعه دانشگاه

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۶۰۲۱ اخبار اصلی
جلسه ای به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر ما بین کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در حوزه ستادی معاونت غذا و دارو و کارشناسان حوزه شبکه‌های درمان تابعه دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو برگزار شد.
نشست معاونت غذا و دارو با کارشناسان حوزه شبکه‌های درمان تابعه دانشگاه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس آذر مختاری جانشین اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در روز یکشنبه مورخ ۱۸  اردیبهشت ماه سال جاری به منظور ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر ما بین کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در حوزه ستادی معاونت غذا و دارو و  کارشناسان حوزه شبکه‌های درمان تابعه دانشگاه برگزار گردید.
وی افزود: در این جلسه راهکارهای نظارت دقیق تر بر کارخانجات و انبارهای صنایع غذایی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و نیز راهکارهای کنترل دقیق اجرای ضوابط جاریه سازمان غذا و دارو بحث و بررسی شد.
در پایان این جلسه از کارشناسان شبکه های درمانی تابعه  دانشگاه توسط معاون غذا و دارو و مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو تجلیل بعمل آمد.

کلید واژه ها: نشست معاونت غذا و دارو کارشناسان حوزه شبکه‌های درمان تابعه دانشگاه