تنها داروخانه ها مجاز به ساخت و عرضه داروهای ترکیبی هستند/ فروش داروهای دست ساز در عطاری ها ممنوع است

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۰ کد : ۲۷۰۳۰ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک با اعلام اینکه تنها داروخانه ها مجاز به ساخت و عرضه داروهای ترکیبی (ساختنی) هستند، گفت: ساخت، عرضه و فروش داروهای ترکیبی یا اصطلاحا دست ساز در عطاری ها به هرشکل آن، ممنوع است.

به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک- وی در ادامه گفت : تهیه و آماده سازی داروهای ترکیبی (ساختنی)، یکی از وظایف مسئول فنی داروخانه بعنوان داروساز، است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی افزود: مطابق قوانین مصوب، عطاری ها صرفا مجاز به عرضه گیاهان دارویی خام و فرآوری نشده، هستند لذا عرضه و فروش هرگونه فرآورده گیاهی به شکل قرص، شربت، کپسول، کرم، پماد و قطره توسط آنها، تخلف محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه پایش نحوه فعالیت عطاری ها در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک به صورت مستمر در حال انجام است، افزود: ترکیب گیاهان دارویی، تجویز دارو و یا ارائه مشاوره دارویی توسط عطاران غیرقانونی است و نظارت بر این موضوع در بازدید از عطاری ها مورد توجه بازرسان است./

کلید واژه ها: داروخانه ها داروهای ترکیبی