روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک خبر داد:

بر پایی غرفه در نمایشگاه دست آورد های چهل ساله انقلاب اسلامی در استان مرکزی

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۷۲۳ اخبار اصلی
غرفه دست آوردهای دانشگاه علوم پزشکی "معاونت غذا و دارو ،معاونت درمان ،معاونت بهداشت" در نمایشگاه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سرپرست و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برپا شد.
بر پایی غرفه در نمایشگاه دست آورد های چهل ساله انقلاب اسلامی در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ با برپایی غرفه ای در نمایشگاه دست آورد های چهل ساله انقلاب در خصوص نشانگر های رنگی محصولات غذایی، تقلبات رایج در مواد غذایی و خاصیت گیاهان دارویی در اراک مطالب جامعی ارائه شد.

لازم به ذکر است روابط عمومی معاونت غذا و دارو ضمن توزیع بروشور و پمفلت و کتابچه در مورد عملکرد های این معاونت در چهل ساله انقلاب به صورت آماری و مقایسه ای در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت.

این نمایشگاه که دانشگاه نیز در آن به برپایی غرفه دستاوردهای حوزه سلامت انقلاب می پردازد طی روزهای 12 لغایت 17 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی دایر خواهد بود.

ساعات بازدید از نمایشگاه صبح ها ۹:۳۰ الی 12:30 و عصرها 15 الی ۲۱ می باشد.

کلید واژه ها: برپایی غرفه دکتر علیمرادیان