تجویز غیر ضروری دارو برای "نظام سلامت" هزینه بر است

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۷۲۷۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: رعایت اصول صحیح نسخه‌نویسی و تجویز منطقی دوز داروی مصرفی نقش مهمی در کاهش هزینه‌های "نظام سلامت" دارد.
تجویز غیر ضروری دارو برای "نظام سلامت" هزینه بر است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو ذانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: باید نحوه تجویز صحیح دارو‌ها به پزشکان آموزش داده شود و بیمار صرفا باید با نحوه نگه‌داری و مصرف دارو آشنا باشد.

وی افزود: هنگامی که دوز دارو درست تجویز شود علاوه بر کاهش هزینه‌های" نظام سلامت" از بروز بسیاری از عارضه‌های دارویی در بیمار جلوگیری می‌شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه مصرف بی مورد دارو می‌تواند طول عمر افراد را کاهش داده و در "سلامت" آنها تاثیر گذار باشد خاطر نشان کرد: تجویز منطقی دارو مربوط به پزشک و دارو ساز بوده و نظارت بر اجرای این امر گام مهمی در ارتقا "سطح سلامت" جامعه است.

کلید واژه ها: تجویز غیر ضروری دارو دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک