الزام تسلط مسئولین فنی بر قوانین جاری مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر رضا تاجیک مدیراداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک عنوان نمود: که اهمیت فعالیت مسئولین فنی در واحدهای تولیدی به ویژه در کنترل سلامت محصولات غذایی بسیار مهم بوده و به همین علت می بایست بر قوانین مربوط به مواد خوراکی و آشامیدنی تسلط داشته باشند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به قوانین مواد خوراکی و آشامیدنی و بر اساس ضوابط برچسب گذاری سازمان غذا و دارو تولیدکندگان موظف به رعایت قوانین در این زمینه بوده و مسئولین فنی با نظارت دقیق بر مطالب درج شده بر روی برچسب محصولات از گمراهی مصرف کنندگان جلوگیری نمایند، چرا که برچسب محصولات رابط بین تولیدکننده و مصرف کننده نهایی است.
مدیراداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی خطاب به مسئولین فنی واحدهای تولیدی به خصوص تولیدکننده های لبنی و گوشتی بیان کرد: که مسئولین فنی می بایست بر مواد اولیه و سلامت محصولات از نظر حلالیت نظارت کافی داشته باشند.
نظر شما :