بازدید از کارخانه آرد تک اراک
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو به همراهی مهندس مختاری جانشین مدیر اداره نظارت از کارخانه آرد تک واقع در استان مرکزی بازدید کردند.
دکتر عباس علیمرادیان هدف از این بازدیدها را اهمیت فوق العاده سلامت محصولات غذایی دانستند و افزودند: با توجه به سلامت محوری محصولات غذایی و نقش آن در سلامت مردم، اهمیت آرد تولیدی در کارخانجات تولید کننده آرد در استان حائز اهمیت است.
در این بازدید ضمن بررسی کلیه خطوط تولید و محصولات خروجی،مسائل و چالش های پیش رو در صنعت غذایی استان مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص مباحث و مسائل موجود بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است: درحال حاضرکارخانجات آرد استان قسمت عمده ای از آرد منطقه را تولید می کنند که نظارت، کنترل، بازرسی های مستمر مدیریت غذای استان یکی از اولویت های جدی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی است.
انتهای پیام /
رسول غفاری
نظر شما :