استان مرکزی در زمینه ذخیره دارو‌های مورد نیاز در وضعیت مناسب است

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۱ کد : ۲۷۵۷۸ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: در زمینه ذخیره دارو‌های مورد نیاز استان مرکزی در وضعیت مناسبی قرار داریم.
استان مرکزی در زمینه ذخیره دارو‌های مورد نیاز در وضعیت مناسب است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص وضعیت ذخیره دارویی استان گفت: استان مرکزی در زمینه ذخیره دارو‌های مورد نیاز در وضعیت مناسب قرار دارد.

او افزود: ارزیابی وضعیت برای خرید‌های استراتژیک و کمبود‌ها و پیش بینی رفع مشکلات آینده استان مرکزی در حوزه دارو، یکی از وظایف مدیریت داروی دانشگاه علوم پزشکی است و به همین خاطر، بازبینی‌های دوره‌ای از انبار دارویی دانشگاه که مرکز ذخیره دارو‌های مورد نیاز استان می‌باشد با دقت و وسواس ویژه‌ای انجام میشود و ضمن بررسی نکات فنی نگهداری دارو، پیش بینی‌های لازم در خصوص تامین دارو صورت می‌گیرد..

کلید واژه ها: ذخیره دارو‌