کنترل قاچاق دارو و حمایت ویژه از بیماران خاص با اجرای طرح دارویار

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۷۹۱۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک؛ کنترل قاچاق دارو، حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماران خاص و ... را از مزایای طرح «دارویار» اعلام کرد.
کنترل قاچاق دارو و حمایت ویژه از بیماران خاص با اجرای طرح دارویار

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اهداف طرح «دارو یاری» گفت: در این طرح در راستای سیاست‌های کلی نظام سلامت مبنی بر مدیریت منابع از طریق نظام بیمه‌ای، یارانه دارو به بیمار با نسخه پزشک تخصیص می‌یابد.

وی بیان داشت: بیمه شدن آحاد مردم برای جلوگیری از پرداخت افزایش قیمت دارو از جیب مردم، توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران و بهره مندی دهک‌های جامعه از یارانه دارو، اصلاح الگو مصرف دارو، کاهش تقاضای القایی دارو، کنترل قاچاق دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماران خاص از اهداف طرح دارو یار است.

معاون غذا و دارو افزود: بیمه شدن ۱۱۹ قلم دارو پر مصرف بدون نسخه (otc)، ۳۶۶ قلم دارو پر مصرف و ضروری بیماری‌های مزمن مانند فشار خون، دیابت، قلبی عروقی و … تا دو بار بدون نسخه و بدون نیاز به تجویز مجدد از دیگر مزایای این طرح است.

علیمرادیان ادامه داد: خدمت به مردم در بخش دارویی و پاسخگو بودن بخش دولتی و خصوصی از دیگر اهداف این طرح است.

کلید واژه ها: کنترل قاچاق دارو دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک طرح دارویاری