دیدار دکتر اسفینی مدیر حقوقی دانشگاه با معاون غذا و دارو

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۸۱۸۸ اخبار اصلی
در راستای سیاست های حقوقی مبنی بر پیگیری موضوعات قضایی مربوط به حوزه غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی دکتر مصطفی اسفینی مدیر حقوقی دانشگاه با دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دیدار و گفتگو کردند.
دیدار دکتر اسفینی مدیر حقوقی دانشگاه با معاون غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، درابتدا دکتر علیمرادیان ضمن بیان اهداف و سیاست‌های حوزه غذا و دارو گفت: با بررسی های به عمل آمده و ارزیابی عملکرد دریافت شده ، خوشبختانه مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی از عملکرد بسیار مطلوبی برخوردار بوده است و با توجه به تعداد کارکنان و واحد‌های تحت پوشش و وسعت دانشگاه این عملکرد جای قدردانی دارد.
بحث آموزش های قضایی به کارشناسان معاونت غذا و دارو از دیگر مواردی بود که معاون غذا و دارو بر آن تاکید کرد و قرار شد در این خصوص نیز مدیریت حقوقی دانشگاه اقداماتی در آینده نزدیک اتخاذ شود.
در پایان نیز دکتر مصطفی اسفینی مدیر حقوقی دانشگاه ضمن قدردانی از حمایت های رمعاون غذا و دارو اعلام کرد: این مدیریت با استفاده از کارشناسان، مشاوران و وکلا تمام سعی خود را برای استیفای حقوق دانشگاه انجام داده و با قدرت از تضییع حقوق دانشگاه جلوگیری خواهد کرد و بر اساس آمار و اطلاعات موجود نیز تاکنون در این مسیر موفق بوده است.

کلید واژه ها: دیدار نشست خبری مدیر حقوقی دانشگاه معاون غذا و دارو اراک