معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

سلامت کالاهای سلامت محور خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۳:۱۷ کد : ۲۸۶۰۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۸۷
معاون غذا دارو گفت: تامین سلامت مردم خط قرمز این معاونت و مهمترین رویکرد آن استفاده از همه ظرفیتهای موجود برای تحقق مطلوب سلامت و تندرستی آحاد جامعه است.
سلامت کالاهای سلامت محور خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا دارو ، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو  اظهار کرد: به همین علت سازمان غذا و دارو  با دغدغه خاص به نمونه های مواد غذایی، آب معدنی و سایر کالاهای مرتبط با سلامت و تندرستی مردم نظارت می کند.
وی بدون توضیح بیشتر گفت: همه آب معدنیهای موجود در بازار مورد سنجش قرار گرفتند که بعد از آزمایشهای لازم مجوز فعالیت از تعدادی شرکت تولید آب معدنی به دلیل تولید نامناسب سلب شد.
معاون غذا و دارو افزود: مجوز تولید و توزیع آب معدنی بعضی شرکت سلب شده لذا این شرکت تنها مجوز توزیع آب آشامیدنی دارد.
وی در خصوص نگرانی مردم از توزیع آبلیموهای تقلبی در بازار نیز گفت: تمامی نمونه های آبلیمو مورد تایید وزارت بهداشت است زیرا آبلیموهای تقلبی و بدون مجوز از سطح بازار جمع آوری شده اند.
دکتر علیمرادیان همچنین گفت: متوسط مصرف نمک و چربی در ایران از میزان میانگین جهانی آن بیشتر است لذا وزارت بهداشت تلاش می کند با اصلاح فرآیندهای تولید، میزان این مواد در محصولات غذایی کاهش یابد.
وی از نوع مصرف غذا به عنوان یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در بیماریهای غیرواگیر یاد و بیان کرد: مصرف روزانه نمک در کشور ما به ازای هر فرد 12 گرم است در حالی که استاندارد جهانی مصرف نمک پنج گرم می باشد.
معاون غذا و دارو اراک افزود: در شرایطی که میزان استاندارد جهانی مصرف روزانه چربی برای هر فرد 35 گرم است این مقدار در کشور ما 50 گرم است.
وی ادامه داد: همچنین بر اساس استاندارد جهانی هر فرد در طول روز باید تنها 40 گرم شکر دریافت کند ولی این میزان در کشور ما حدود 51 گرم و این خود عامل مهمی برای افزایش معضل چاقی و بیماریهای ناشی از آن است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نوشابه های گازداری که در بازار ایران عرضه می شوند نیز 11 درصد شکر دارند لذا برای استانداردسازی تولید نوشابه به دنبال کاهش میزان شکر آن به 9 درصد هستیم.
وی اشاره کرد: بر این اساس تلاش می شود علاوه بر نظارت چرخه تولید مواد غذایی در واحدهای تولیدی، انتقال مواد غذایی به واحدهای تولیدی و چرخه تولید این کالاها نیز مورد نظارت موثر قرار گیرد.


نظر شما :