در پیامی صورت گرفت؛

فداکاری آزادگان سرافراز تا همیشه در دفتر انقلاب ثبت است

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۸۶۳۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: رشادت و ایثار آزادگان تا همیشه در دفتر انقلاب اسلامی ثبت است.
فداکاری آزادگان سرافراز تا همیشه در دفتر انقلاب ثبت است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در پیامی به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گفت: ۲۶ مرداد سالروز بازگشت سرافراز و غرور آفرین آزادگان به میهن نامگذاری شده است، آزادگانی که با رشادت، ایثار و فداکاری خود یادآور سال های مبارزه با رژیم بعثی و دفاع تمام عیار از آرمان، کیان انقلاب اسلامی و خاک این سرزمین هستند.
ایستادگی و پایمردی آزادگان، هیچ‌گاه متعلق به یک مقطع از تاریخ نیست، بلکه وجود آنها که معطر به عطر شهدا است، مانند روحی در همه ارکان این کشور و ملت جاری است، بدون شک پیام آن ها، بانگ پیروزی اسلام و استقلال ایران اسلامی است که برای همیشه بر تارک تاریخ و انقلاب ثبت است.
آزادگان سال های اسارت و شکنجه دشمن را به جان خریدند تا به دنیا ثابت کنند، حق ماندگار است و ظلم پایدار نیست.
اینجانب سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را به آحاد ملت شریف ایران تبریک می گویم و از خداوند متعال سلامتی این عزیزان و خانواده های آنها را خواستارم.
دکتر عباس علیمرادیان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی