بازرسی از تمامی داروخانه های استان در راستای اجرای طرح دارویاری

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۲۸۷۰۶ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: تمامی داروخانه های استان مرکزی در راستای اجرای طرح دارویاری مورد بازرسی قرار گرفتند.
بازرسی از تمامی داروخانه های استان در راستای اجرای طرح دارویاری

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با توجه به آغاز اجرای طرح دارو یاری از ۲۳ تیر در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور و به منظور رصد و پایش اجرای این طرح، تمامی داروخانه های استان توسط تیم های بازرسی مورد بازرسی قرار گرفتند.

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: این بازدید ها با هدف بررسی مشکلات احتمالی در مسیر اجرای طرح و همچنین بررسی تخلفات احتمالی انجام گرفته است.

دکتر علیمرایدان یادآور شد: خوشبختانه با همکاری خوب داروسازان و داروخانه ها، تاکنون روند اجرای طرح در سطح این استان خوب بوده و مشکل خاصی گزارش نشده است.

وی یادآور شد: به منظور رصد و پایش اجرای این طرح بازرسی از داروخانه ها به صورت مستمر ادامه دارد.

کلید واژه ها: بازرسی از داروخانه ها معاون غذا و دارو اراک اجرای طرح دارویار