پیام تبریک معاون غذا و دارو در پی انتصاب سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۸۷۴۷ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو انتصاب جناب آقای اباذر افشار را به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک گفت و از زحمات جناب آقای قربانی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، متن پیام به شرح ذیل میباشد:

(وَهُوَ یَتَوَلَّى الصَّالِحِینَ )
بسمه تعالی
بدینوسیله تبریک و تهنیت صمیمانه خود را به مناسبت انتصاب شایسته جناب آقای اباذر افشار به سمت سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تقدیم می دارم.یقین واثق دارم که مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جناب آقای اباذر افشار و همفکری همه نیروهای متخصص و متعهد و بهره برداری از همه تجربیات گذشته موجبات ارتقاء اهداف و خطی مشی در  اطلاع رسانی حوزه سلامت استان را فراهم خواهد  نمود.
همچنین لازم می دانم که از زحمات بیدریغ جناب آقای دکترقربانی تشکر که در اوج گسترش بیماری کرونا به شکلی خستگی ناپذیر دراطلاع رانس و روشنگری عموم همشهریان در حوزه های سلامت استان فعالیت نمودند تشکر و قدردانی نمایم.
از در گاه ایزد سلامتی و توفیق خدمت در جهت رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای هر دو بزرگوار مسئلت دارم.
دکتر عباس علیمرادیان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

کلید واژه ها: پیام تبریک انتصاب مدیر روابط عمومی دانشگاه دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک