نماد «داروسازان ایرانی» و «داروی ایرانی» برای امروز و فردای ایران عزیز،نمادی امیدانگیز، اطمینان بخش و افتخارآفرین خواهد بود

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۱ کد : ۲۸۸۴۴ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک در پیامی، پنجم شهریور، روز داروساز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، متن پیام تبریک دکتر عباس علیمرادیان، به مناسبت روز داروساز به شرح ذیل است؛

یا من اسمه دواء و ذکرها شفاء

پنجم شهریورماه، سالروز بزرگداشت حکیم مولف، محمد بن زکریای رازی، روز ملی داروساز و روز نکوداشت جایگاه و پاسداشت خدمات متعالی جامعه داروسازی کشور بویژه در سالهای پرافتخار پس از انقلاب شکوهمند اسلامی است.

کتاب مطول دستاوردهای انقلاب اسلامی، تاریخ توسعه ایران اسلامی و آثار توفیقات اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی، پیشرفتهای علمی و فناوری و کارنامه درخشان حوزه سلامت این سرزمین، بدون سرفصل بلند تلاشها وخدمات خالصانه و دلسوزانه جامعه داروسازی کشور، شناخته شده نیست و البته در تداوم همه این مسیرها، علل موجده، همانا علل مبقیه نیز خواهد بود .

تردیدی نیست جامعه داروسازان ایرانی با کوله باری از تجارب گذشته و با عزم راسخی که از آن سراغ می رود در کنار توجه دولتها و عنایت سیاستگذاران، مجهز به سلاح اخلاق، انگیزش، دانش و توانش و در کنار ملت، برای همه فراز و فرودهای پیش رو از آمادگی لازم برخوردار است و برند « داروساز ایرانی » و « داروی ایرانی» برای امروز و فردای ایران عزیز، برندی امیدانگیز، اطمینان بخش و افتخارآفرین خواهد بود .

در این اثنا، اینجانب ضمن آرزوی قبول عزاداری ها و دلدادگی ها ملت ایران  به ساحت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین حسینی، بعنوان عضوی از خانواده بزرگ نظام سلامت و قطره ای ازین دریای موسع حلم و علم و خدمت، فرصت را مغتنمی شمرده و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز جامعه داروسازی، این مناسبت فرخنده را به یکایک همکاران داروساز خود در مراکز علم و فناوری، نظام سلامت و زنجیره تامین و توزیع دارو، در جای جای میهن عزیز اسلامی، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و رجای واثق دارم با همیاری و هم افزایی همه بخش ها و حلقه ها و بهره گیری از دانش و توانش داروسازان عزیز ایرانی می توان علاوه بر فایق آمدن بر مشکلات فرارو، هم در حوزه دانش و فناوری، هم در ارتقای کیفی و کمی داروی ایرانی و هم در بهبود دسترسی و تعمیق حضور داروساز و خدمات دارویی در گستره جامعه ایرانی، گام های بلند، موثر و سازنده ای برداشت و هر روز داروساز ایرانی را به جایگاه رفیع و شایسته خود نزدیکتر از پیش یافت.

من ا... التوفیق

کلید واژه ها: پیام تبریک روز داروساز معاون غذا و دارو اراک