تقویت نظارت بر واحدهای تولیدی مواد غذایی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، اظهار کرد: جامعه سالم زیر بنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راههای نیل به این هدف برخورداری از تغذیه صحیح است.
وی با بیان اینکه غذا نقش اصلی در پیشگیری از بیماریها دارد، گفت: به طور مشخص سبک زندگی و کیفیت محصولات غذایی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر نقش مهمی دارند.
معاون غذا و دارو اراگ با اشاره به مواهب طبیعی و خدادادی استان مرکزی در زمینه تولید و عرضه محصولات غذایی و دارویی، خاطرنشان کرد: در سیاستهای جدید سازمان غذا و دارو استانهای مختلف کشور که دارای توانمندیهای لازم در عرصه تولید مواد غذایی و دارویی هستند حمایت میشوند که کمترین وابستگی را به کشور داشته باشند.
علیمرادیان سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را متولی سلامت فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی، دارو، ملزومات پزشکی، آرایشی و بهداشتی دانست و گفت: توجه به کیفیت و سلامت غذا و دارو یکی از مهمترین اصل های مورد توجه است .
وی با بیان اینکه امروزه تولید محصولات از حالت سنتی به صنعتی در حال تغییر است، ادامه داد: تولید محصولات از طریق صنعتی مطمئنتر است زیرا متولی آن مشخص است .
معاون غذا و دارو در ادامه ضمن تقدیر از مدیران تولید کننده مواد غذایی که برای کشور خلق ثروت میکنند، یادآور شد: مدیران صنایع تولیدی خصوصی ضمن خلق ثروت برای کشور، به مردم محصولاتی مطمئن عرضه میکنند .
علیمرادیان درج نشانگرهای راهنمای تغذیهای بر روی محصولات را یکی از برنامههای سازمان غذا و دارو با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت عنوان کرد.
وی در پایان از تقویت نظارتها بر واحدهای تولیدی مواد غذایی خبر داد و بر ارتقای آموزش افراد جامعه در راستای تغییر سبک زندگی سالم از طریق رسانهها تاکید کرد.
نظر شما :