هدف اصلی نظارت، اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات سلامت محور است.

۱۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۹۱۳۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۶۸
مهندس مختاری جانشین مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: هدف اصلی سیستم نظارتی اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی می باشد و تا زمانی که خط قرمز وزارت بهد اشت یعنی سلامتی مردم به مخاطره نیافتد در حیطه قانون از تمامی واحدهای تولیدی بخصوص واحدهای تولیدی جدید و بدون تخلف حمایت خواهیم کرد.
هدف اصلی نظارت، اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات سلامت محور است.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،مهندس آذر مختاری جانشین مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت:هدف اصلی سیستم نظارتی اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی می باشد و تا زمانی که خط قرمز وزارت بهد اشت یعنی سلامتی مردم به مخاطره نیافتد در حیطه قانون از تمامی واحدهای تولیدی بخصوص واحدهای تولیدی جدید و بدون تخلف حمایت خواهیم کرد.
 

وی همچنین به فرصت دهی و حمایت برای اصلاح و نوآوری محصولات واحدهای تولیدی اشاره کرده و افزود: کارشناسان نظارتی و با تجربه این معاونت در این خصوص همکاری های لازم را با واحدهای تولیدی جدید انجام داده و برای رفع مشکلات اولیه تولید ضمن ارائه مشورت های فنی و راهکارهای مفید سعی در کاهش زمان صدور پروانه های بهداشتی دارند.


مختاری ادامه داد: همچنین در حوزه تولیدات محصولات سلامت محور با همکاری سایر سازمانهای ذیربط برای تشویق سرمایه گذاران جهت تولید در این عرصه اقدامات مفیدی در دست اقدام داریم تا ضمن افزایش اشتغال زایی، محصولات با کیفیت و متنوع وارد بازار شوند.

کلیدواژه‌ها: اصلاح و بالا بردن کیفیت محصولات سلامت محور مهندس آذر مختاری معاونت غذا و دارو اراک


( ۱ )

نظر شما :