واکسن آنفلوآنزای داخلی فعلا در داروخانه‌ها توزیع شده است/الزام ثبت در سامانه «تی تک»

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۱:۰۸ کد : ۲۹۱۴۶ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: علاوه بر واکسن‌های تولید داخل، یک و نیم میلیون واکسن آنفلوآنزای خارجی نیز به کشور وارد شده اما هنوز در داروخانه‌ها توزیع نشده است و به‌زودی این اقدام انجام می‌شود.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: نیاز سالانه به واکسن آنفلوآنزا، دو میلیون و نیم میلیون واکسن است که خوشبختانه امسال با تلاش دانشمندان داخلی، یک میلیون واکسن تولید شده و در اختیار داروخانه‌ها قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: واکسن آنفلوآنزای داخلی از مواد نوترکیب تولید شده و از نظر ایمنی‌زایی مناسب است.

معاون غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌ها ملزم هستند واکسن‌های آنفلوآنزا را در سامانه «تی تک» ثبت کنند و افراد واجد شرایط شامل بیماران خاص، افراد دارای نقص ایمنی بدن، کودکان و سالمندان در اولویت تزریق این واکسن قرار دارند همچنین زنان باردار باید با مشورت پزشک اقدام به دریافت واکسن‌ آنفلوآنزا کنند.

کلید واژه ها: توزیع واکسن آنفولانزا معاون غذا و دارو اراک